×

Beschikbare talenten

Op zoek naar technisch personeel zoals automonteurs en autotechnici of wil je juist nieuwe managers om leiding te geven aan een afdeling? Wij helpen jou bij het vinden van de juiste talenten voor alle functies binnen de automotive.

Filter de beschikbare talenten en kandidaten bijvoorbeeld op sector, functiegroep, denk- en werkniveau en rijbewijs en vind een passende match voor jouw onderneming.

Beschikbare automotive kandidaten
Ervaren Assistent Bedrijfsleider (garagebedrijf) en daarbij ook uitgebreide ervaring als Bandenmonteur Heavy; allround inzetbaar dus. De kernwoorden die bij hem passen zijn: toegankelijk, gedreven, hard werken, professional en vakman. Heeft bij diverse ondernemingen de wisselseizoenen gecoördineerd en kan goed organiseren, coördineren en werken onder druk.
Gedreven technisch (mechanisch) onderhoudsmonteur met ervaring bij het openbaar vervoer (trams). Kernwoorden: gedreven, werklustig en leergierig. Per direct beschikbaar.
Hierbij stel ik je graag voor aan een ervaren Bedrijfsleider. begonnen als Automonteur heeft hij zich in de loop der jaren ontwikkeld tot Chef-werkplaats (aansturing 10 FTE) en Bedrijfsleider. Dankzij zijn technische en commerciële achtergrond kan hij zich goed verplaatsen in de technische en commerciële maar ook in de klantgedachte. Passende kernwoorden zijn: Accuraat, Vakman, Flexibel en hart voor de zaak. Door zijn uitgebreide ervaring binnen het autobedrijf (op alle niveau's) weet hij exact wat er binnen het bedrijf gebeurt en weet hij hier sturing aan te geven. In zijn communicatie is hij rustig, helder en duidelijk. Daarnaast komt hij vriendelijk over en is het fijn samenwerken met hem.
Deze jonge allrounder heeft op interim-basis al bij verschillende bedrijven via mij gewerkt (zowel dealer als universeel). Het beste kan ik hem omschrijven als een rustige allrounder die zich graag verder wilt ontwikkelen en door wilt groeien. Zijn niveau is 2e Autotechnicus en bij mijn opdrachtgevers heeft hij zowel groot als klein onderhoud uitgevoerd aan diverse merken en typen auto's. Kortom: een jonge allrounder dus met potentie!
Deze ZZP APK-Keurmeester is zeer ervaren en inzetbaar bij zowel merkdealer als universeel. Zijn kennis ligt vanzelfsprekend bij het APK Keuren van auto's, maar zeker ook bij onderhoud en diagnose stellen kan je een beroep op hem doen. Een echte allrounder dus. Hij is inzetbaar binnen het gebied Amstelveen - Gouda - Schiedam
Al ruim 20 jaar als interim manager werkzaam binnen de Automotive. Hierdoor weet hij op een snelle en duidelijke manier zich aan te passen aan een nieuwe werkgever / opdrachtgever. Zijn kernwoorden zijn: vakkundig, professioneel, duidelijk, strategisch, leider en bouwer. Naast het (tijdelijk) aansturen van een afdeling of onderneming (tot ca 35 fte) kan hij ook op een goede en gestructureerde manier ingrijpende veranderingen doorvoeren.
Deze zeer ervaren Autotechnicus werkt inmiddels al bijna 10 jaar via / voor mij. Zijn ervaring, kennis en kunde is zeer breed en hij is dan ook nagenoeg overal inzetbaar (zowel personenauto's als lichte bedrijfswagens). In de omgang kenmerkt hij zich als een vriendelijk, hardwerkend en eerlijk persoon. Hij heeft een net voorkomen en is goed in het contact met klanten.
Close
Go top