×

Innoveer en ontwikkel mee

We werken samen met onze partners iedere dag aan het verbeteren en innoveren van de autobranche. Dat kan niet zonder leerlingen of studenten de kans te bieden hun weg binnen de automotive te vinden. Wij helpen studenten van ieder niveau daarom bij het vinden van een geschikte stage of leerzame werkplek.

Benieuwd naar welke studenten op korte termijn beschikbaar zijn? Van ieder profiel kun je eenvoudig de gegevens opvragen. Hiervoor wordt natuurlijk wel even toestemming gevraagd aan de betreffende leerling of student.

kandidaten en werkgevers laten matchen door te filteren
Automotive Partnernetwerk Dennis Automotive Recruitment

Onze partners leren kennen?

Om het maximale te bereiken, werken we samen met een aantal toonaangevende bedrijven in de autobranche: onze partners. We werken samen aan trainingen, coaching, werving & selectie en personeelsmanagement. Daarbij kijken we verder dan kennis en kunde. De bedrijfscultuur moet passen bij de kandidaat. Dat werkt volgens ons twee kanten op. Wil je onze partners leren kennen?

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×