×

Vind jouw volgende medewerker

Op zoek naar technisch personeel zoals automonteurs en bandenmonteurs of wil je juist een nieuwe manager om leiding te geven aan een afdeling? Wij helpen jou bij het vinden van de juiste kandidaat voor alle functies binnen de automotive.

Benieuwd naar welke kandidaten op korte termijn beschikbaar zijn voor een nieuwe uitdaging in de autobranche? Van ieder profiel kun je eenvoudig de gegevens opvragen. Hiervoor wordt natuurlijk wel even toestemming gevraagd aan de betreffende kandidaat.

kandidaten en werkgevers laten matchen door te filteren
vacature plaatsen met of zonder video

Ook een vacature plaatsen?

Een vacature plaatsen, schrijven en promoten doen we op een manier die past bij jouw onderneming. Je kunt zelf kiezen of je genoegen neemt met het aanleveren van een kandidaat met een net CV en een profielschets of ons inzet voor de promotie van de vacature en werving en selectie van geschikte kandidaten. Kies de bundel die bij jou past!

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×