×

Een goed CV voor de autobranche

Zet jezelf op poleposition met een CV van kwaliteit!

350

Curriculum Vitae

467

Sollicitatiegesprekken

300

Gevonden matches

Een goed CV voor de autobranche maken?

Op iedere vacature solliciteren tientallen werkzoekenden. En nog altijd wordt een groot gedeelte afgewezen vanwege zijn of haar Curriculum Vitae. Een onlogische volgorde van onderdelen, een onprofessioneel lettertype, verkeerde focus of onnodige taalfouten kunnen ervoor zorgen dat je wordt afgewezen zonder dat er ooit een kans is geweest om je écht te laten zien. Maar hoe zorg je er voor dat jouw CV bovenop de stapel bij werkgevers terechtkomt ? Dat is de vraag die ons al twintig jaar inspireert om honderden sollicitanten te helpen bij het maken van een goed CV.

Mijn naam is Dennis Verhoef. Ik ben recruitment specialist en eigenaar van Dennis: Automotive Recruitment. De afgelopen jaren hebben wij honderden werkzoekenden en werkgevers bij elkaar gebracht. Ik heb daarnaast trainingen gegeven aan meer dan 1000 sollicitanten en honderden talentvolle kandidaten persoonlijk geholpen om aan de slag te gaan bij hun volgende werkgever.

Je verwacht het misschien niet, maar je hoeft geen genie te zijn om een goed CV op te stellen. En je hoeft al helemaal geen genie te zijn om te zorgen dat werkgevers jou als eerste bellen voor een sollicitatiegesprek.

Profielfoto Dennis Verhoef
Dennis Verhoef Formule 1 Coureur

Jouw CV op poleposition

De afgelopen jaren heb ik een duidelijke visie en strategie omtrent solliciteren, CV’s en motivatiebrieven ontwikkeld. Ook houd ik mezelf continu op de hoogte door onderzoeksverslagen te lezen en statistieken en artikelen door te spitten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik precies weet waar werkgevers in de autobranche op letten, welke vaardigheden belangrijk zijn voor jouw droombaan en dus hoe jouw CV opvalt tussen al die anderen. Doordat kandidaten een duidelijk en kwalitatief CV weten te presenteren aan talloze werkgevers krijgen we maandelijks vele tientallen aanvragen voor een eigen Automotive CV binnen.

Word eerder aangenomen met een CV dat opvalt

Tony CV
  • Dit is een manier van bezig zijn met solliciteren die niet saai, technisch, moeilijk of alleen op de lange termijn gericht is…
  • Geen ervaring vereist, dus zelfs jij kunt het ;-)
  • Of je nu een technische of commerciële functie zoekt, dat maakt geen verschil. Deze CV werkt voor beide net zo goed!
  • Ook als je pas net begint met werken en dus nog niet zoveel ervaring hebt, is dit CV geschikt voor jou
  • Totaal geen zin in schrijven? Wij vullen je aan als je tekort schiet
  • Niet zo goed in spelling en grammatica? Wij controleren je aangeleverde CV en zorgen dat alles klopt
  • Niet veel gestudeerd, maar alles in de praktijk geleerd? Ieder Automotive CV is uniek en focust op dat wat voor jou belangrijk is

Krachtig gereedschap

Voor een duidelijk, foutloos en up-to-date CV

Kwaliteit Icoon DAR CV

Erkende
kwaliteit

Het Automotive CV is beschikbaar voor alle kandidaten. Met kennis uit de branche en door te luisteren naar wensen van HR professionals wordt de kwaliteit voor zowel werknemers als werkgevers iedere keer weer gewaarborgd.

Werving en Selectie Automatiseren Icoon DAR CV

Automatische koppeling

Jouw ingevoerde gegevens en onze visie vormen samen het Automotive CV. Bij iedere aanpassing wordt alles direct bijgewerkt in al onze systemen. Hierdoor zijn je gegevens up-to-date en solliciteer je altijd met een relevant CV. Wel zo handig!

Spellingscontrole Icoon DAR CV

Volledige
controle

Alle ingevulde gegevens en jouw oude CV worden eerst grondig gecontroleerd op spelling, grammatica en relevantie. Onnodige informatie wordt weggelaten en samen maken we jouw profiel foutloos en compleet. Jij bepaalt de inhoud van jouw CV!

Goed CV voor de autobranche en automotive

€ 12,50

Op poleposition bij werkgevers

De beste keuze voor jouw sollicitatie. Begin jouw zoektocht naar een andere baan met een CV dat zich helemaal richt op werkzoekenden en werkgevers in de automotive. Word een expert in solliciteren met een Automotive CV en kom bovenop de stapel bij mogelijke werkgevers.

Beoordeling Automotive CV
Beoordeling Automotive CV

Mijn CV stond eerst gewoon in word en vol spelfouten. Nu heb ik een pdf-bestand dat professioneel overkomt bij de bedrijven waar ik gesolliciteerd heb. Inmiddels werk ik als automonteur bij een bedrijf waar ik anders misschien wel niet was aangenomen!

Maxime Groenendijk
Automonteur

Beoordeling Automotive CV

Een goed CV had ik eigenlijk niet, het was meer een krabbeltje op papier. Ik werk namelijk graag met mijn handen en het maken van een CV was niet zo mijn ding (ik laat het liever zien!). Nu heb ik een super gaaf CV dat serieus overkomt. Hierdoor word ik niet meer op basis van mijn (oude) CV afgewezen en kan ik laten zien wat ik kan! Ik ben inmiddels aan de slag als vrachtwagenmonteur bij een mooi familiebedrijf, waar ik de kans heb gekregen om mijn kunde in de werkplaats te laten zien ipv op een papiertje!

Jos Gerritszen
Vrachtwagenmonteur

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×