Automotive CV

Jouw CV van kwaliteit!

Op iedere Automotive vacature solliciteren tientallen werkzoekenden. En nog altijd wordt een groot gedeelte afgewezen vanwege zijn of haar CV. Een onlogische volgorde van onderdelen, een onprofessioneel lettertype, verkeerde focus of onnodige taalfouten zorgen ervoor dat sollicitanten worden afgewezen zonder dat er ooit een kans is geweest om zich écht te laten zien.

Wij maken het opstellen van een CV nu wel héél makkelijk. Het Automotive CV zorgt ervoor dat jij jezelf nog beter aan je mogelijke werkgever kunt laten zien. Voor de indeling en opmaak wordt er gebruik gemaakt van de laatste trends op het gebied van HR en informatiedeling. Met de informatie op je nieuwe CV weet je zeker dat werkgevers in de autobranche voortaan zien wat ze écht belangrijk vinden.

Automotive CV Mustafa

Word eerder aangenomen met een CV dat opvalt

Tony CV
  • Duidelijk, professioneel en representatief
  • Geen ervaring met CV’s nodig
  • Specifiek voor de automotive branche
  • Meer sollicitatiegesprekken
  • Controle op relevantie en volgorde
  • Geen taal- en spellingsfouten
  • Altijd up-to-date en online beschikbaar
  • Iedere maand een extra controle

Krachtig gereedschap

Alles wat je nodig hebt

Kwaliteit Icoon DAR CV

Erkende
kwaliteit

De Automotive CV is exclusief beschikbaar voor kandidaten die zich hebben ingeschreven en zijn goedgekeurd. Hierdoor wordt de kwaliteit voor zowel werknemers als werkgevers gewaarborgd.

Werving en Selectie Automatiseren Icoon DAR CV

Automatische koppeling

Jouw CV wordt automatisch bijgewerkt in al onze systemen zodra je jouw profiel bijwerkt. Hierdoor zijn jouw gegevens altijd up-to-date en solliciteer je altijd met een relevant CV. Wel zo handig!

Spellingscontrole Icoon DAR CV

Volledige
controle

Alle ingevulde gegevens worden eerst grondig gecontroleerd op spelling, grammatica en relevantie. Onnodige informatie wordt weggelaten en samen maken we jouw profiel compleet. Jij bepaalt de inhoud van jouw CV!

Zet jezelf in vijf stappen op poleposition!

Dennis Verhoef Formule 1 Coureur
Automotive CV Stappenplan

Klaar voor de volgende uitdaging?

Close
Go top