×

Onze partner, Herwers Groep, mag zich volgens de criteria van de importeur de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen. Op het gebied van sales, aftersales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service noteerde Herwers de meeste punten van alle Hyundai-dealers.

De Excellent Dealer Awards zijn een begrip in de autobranche. Het behalen van het predicaat Excellent Dealer is de hoogst mogelijke onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen.

De praktijk laat zien dat een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse Hyundai-dealers bewijzen dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.

In totaal werden er zeven bedrijven onderscheiden met een Excellent Dealer Award. De Herwers groep kreeg daarnaast een eervolle vermelding. Van alle Hyundai-dealers noteerde deze dealerorganisatie uit Oost-Nederland over heel 2019 de hoogste score.

Benieuwd naar wat Herwers Groep zo excellent maakt? Bekijk de partnerpagina van Herwers Groep en alle openstaande vacatures!

Dit artikel is deels een herpublicatie van: hyundai-pers.nl

Close
Go top