×

Werkgevers zoeken geschikte talenten en talenten zoeken een goede werkgever. Om hen dichter bij elkaar te brengen lanceert Dennis: Automotive Recruitment een nieuwe tool: het Automotive CV! Dit gereedschap helpt kandidaten zichzelf verder te ontwikkelen en te leren hun toekomst in eigen handen te durven nemen.

Waarom het Automotive CV?

De naam “Automotive CV” bestaat uit de begrippen “automotive” en CV”, omdat het Automotive CV voor iedereen in de autobranche is ontwikkeld. Voor degene die het CV maakt, maar ook voor degene die het CV bekijkt.

Kijkend naar sollicitaties in de branche zien we vaak dat werkgevers het belangrijk vinden dat een CV er verzorgd uitziet en dat er geen spelfouten in staan. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Tegelijkertijd zien we dat menig kandidaat juist hierop wordt afgerekend. Precies daarom is er het Automotive CV!

Stap in bij jouw toekomst met behulp van het automotive cv

Het Automotive CV voor werkzoekenden

Een foutloos en strak opgemaakt CV is erg belangrijk. Het CV is namelijk vaak de eerste presentatie van een kandidaat bij een mogelijk nieuwe werkgever en wordt gezien als toonaangevend visitekaartje.

Om werkzoekenden te helpen bij een volgende uitdaging, maak je nueenvoudig een professioneel CV worden aangemaakt. In een beveiligde persoonlijke omgeving wordt met een paar klikken een eigen Automotive CV (met foto) opgesteld.

Zodra alle nodige informatie is ingevuld gaan wij aan de slag. Na het aanmaken van het CV, kijken we iedere CV na op spelfouten, de opmaak en tekstopbouw en ontvangt de kandidaat het Automotive CV binnen 24 uur per mail. Deze professionele CV kan de kandidaat vervolgens zelf naar werkgevers sturen.

Het Automotive CV voor werkgevers

Samen met bedrijven en opleiders uit de autobranche is gekeken naar welke informatie er belangrijk is voor een goed en duidelijk CV. Deze kennis is verwerkt in onze tool en helpt werkgevers bij het bekijken en beoordelen van een CV. Alle standaard gegevens zoals naam, leeftijd, adres en werkervaring zijn aangevuld met bijvoorbeeld branchespecifieke diploma’s en certificaten en informatie die belangrijk is voor het vinden van een geschikte medewerker.

Meer informatie over het Automotive CV?

Ben je benieuwd naar hoe het Automotive CV eruit ziet en hoe het jou kan helpen? Op deze pagina vind je meer informatie: Automotive CV

Close
Go top